Servicii

know somthing our services

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority havesuffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority havesuffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.

Read More

Servicii

In momentul deschiderii serii cu valsul mirilor, patura de fum ca de poveste ce va invalui ringul si dansul celor doi parca plutind pe un nor vor face ca dragostea si emotia momentului sa copleseasca audienta . Este cel mai urmarit, filmat si fotografiat moment din desfasurarea unei nunti si folosind efectul de fum simplu sau gheata carbonica va deveni cu siguranta imaginea de referinta in amintirea oricarui invitat.
Baloanele de săpun sunt o încantare pentru copii! Ele reprezintă, totodată, un element nelipsit la botezuri, nunți, evenimente de firmă și nu numai, contribuind la un decor minunat pentru o petrecere de neuitat. Mașina de baloane de săpun aduce un plus de veselie și distracție oricărei petreceri.
Daca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau evenimente private, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, s-a evoluat catre utilizarea de lumini arhitecturale, ce au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Aceste lumini aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale.
Pentru ca evenimentul tau sa fie cu totul deosebit opteaza pentru jocurile de lumini. Folosim lumini profesionale cu telecomanda care prin iluminarea peretilor incaperii, creaza o ambianta de poveste. Ele pot oferi o paleta larga de culori ca rosu, verde, albastru, violet, galben.
Inchiriaza unul din decorurile noastre pentru nunti tematice sau combina elementele decorative cum vrei tu, ca sa amenajezi decoruri speciale in stilul sau tema nuntii tale. Te putem sustine cu obiecte decorative pentru amenajarea salii sau a gradinii pentru o nunta voastra. Alege decorul potrivit pentru o nunta ta, o nunta romantica, vintage, eleganta sau o nunta rustica.

Oferte

Promo 1

La orice contract incheiat intre data de 01.12.2017-10.06.2018 se acorda un discount de 20% pentru urmatoarele produse: Sfesnice /cilindrii /Vaze, Décor intrare in sala, *Iluminatul ambiental cu pretul normal de 1800 de lei acum il puteti avea la pretul de 1440 lei, *Masina de fum greu cu pretul de 550 de lei acum il aveti la pretul de 440 lei

Promo 2

Masina de FUM GREU PROFESIONALA, Gheata, Carbonica pentru Fum Greu, Operator Specializat, Dispozitive iluminat FUM GREU ,Laser Iluminat FUM GREU. Totul la 650 de lei.

Promo 3

Fara costuri suplimentare, in urma unui contract incheiat de minim 2000 ron, puteti beneficia de un wedding planner care va fi la dispozitia voastra de la stabilirea locatiei, pana la plecarea ultimului invitat. Acesta va avea grija ca bugetul sa nu fie depasit, iar alegerile voastre vor fi respectate, cautand mereu cele mai bune solutii pentru ca nunta sa fie perfecta. Stabilirea locatiei, alegerea tematicii, aranjamentelor florale, decoratiunilor si muzicii nu vor mai fi probleme de care sa va ocupati singuri. Wedding planner-ulva fi acolo pentru voi si va gasi rezolvari pentru orice dificultate intampinata.