Masina de baloane

Masina de baloane de sapun profesionala poate produce pana la cateva zeci de baloane / minut. Se poate folosi la dansul mirilor, la petrecere de copii, botez, etc. Functioneaza cu lichid special de baloane. Masina de baloane de sapun se poate actiona prin intermediul unei telecomenzi wireless. Lichidul folosit este unul de buna calitate avand proprietati speciale ce impiedica alunecarea. Are doua ventilatoare pentru raspandirea pe o suprafata mare a baloanelor.

Indrazniti sa adaugati nuntii voastre un plus de stil, un aer aparte, acel ceva special care sa transforme evenimentul intr-o ocazie unica, mereu reamintita cu drag de toti care au fost alaturi de voi. Baloanele din sapun, colorate si stralucitoare va pot oferi exact acest lucru: putina magie si momente de neuitat intr-o zi invaluita in dragoste si romantism.

Va aduceti aminte de balonasele de sapun pe care le faceati cand erati mai mici? Mai stiti cat de tare v-au fascinat culorile infinite ce se formau pe suprafata bulelor? Sau cand ati incercat sa le faceti cat mai mari, organizand tot feluri de concursuri cu ceilalti copii?

Acum, veti putea retrai acele clipe in ziua nuntii voastre. Imaginati-va cum ar fi sa va incepeti valsul printre mii de balonase de sapun, sau la iesirea din biserica sa fiti intampinati de o mare de bule stralucitoare. Nu trebuie decat sa inchiriati o masina de baloane de sapun si veti fi gata de a va colora evenimentul in nuantele curcubeului.

Decoratii haioase, pe gustul tuturor categoriilor de varsta, baloanele de sapun au fost si sunt inca pe buna dreptate indragite de o multime de cupluri. Alegeti-le si voi pentru a-i adauga nuntii voastre un caracter aparte!