Lumini Ambientale si Arhitecturale

Daca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau evenimente private, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, s-a evoluat catre utilizarea de lumini ambientale, ce au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Aceste lumini aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale.

De ce sa folosesti lumini ambientale la evenimentul tau? Luminile sunt unul dintre acele elemente, alaturi de miros, temperatura si atingere, care influenteaza subliminal atmosfera evenimentului dvs.

Despre lumini ambientale :

Luminile arhitecturale sunt plasate pe sol cu fata la perete sau pe acel element al camerei pe care doriti sa-l iluminati.
Majoritatea clientilor doresc sa adauge culoare in sala pe care si-au ales-o si poate chiar vor sa recreeze un efect pe care l-au vazut intr-o revista. Daca ne puteti furniza imagini cu efectul pe care îl cautati, noi putem atunci pune împreuna un pachet de lumini profesionale, pentru a satisface nevoile dumneavoastra si putem gasi toate posibilitatile care se potrivesc viziunii dvs. si se incadreaza in bugetul de care dispuneti.

Noi folosim LED-uri pentru iluminat aproape exclusiv in toate evenimentele la care contribuim cu lumini arhitecturale. Acestea sunt optiuni mai sigure si mai ecologice, deoarece nu sunt becuri care pot arde sau care pot fi inlocuite ci sunt lumini care consuma foarte putina energie si nu degaja caldura.

Când va planificati bugetul pentru nunta luati in considerare si luminile arhitecturale. Renuntand poate doar la o mica parte din costurile pentru aranjamentele florale, baloane sau alte tipuri de decoratiuni puteti adauga la nunta dvs., intr-o maniera necostisitoare, elegantul impact al tonurilor de culoare creat de lumini. Luminile ambientale, ca si decoratiuni, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential si anume permit florilor si altor decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Lumini ambientale arata foarte bine si în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta ta evenimentul minunat ce merita sa fie.