Despre noi

Despre noi

Noi suntem Momente Magice, o companie brașoveană ce furnizează o gamă variată de servicii pentru nunți. Printre altele, asigurăm echipamente menite să transforme noaptea nunții într-o poveste de vis precum: lumini laser, ambientale și arhitecturale, mașină de baloane, echipamente de fum/ gheață carbonică și accesorii și recuzită tematică. Dacă până nu demult nunțile încă erau organizate într-un mod oarecum minimalist, acestea au luat o turnură mai mult decât așteptată în ultimii ani. Locațiile costisitoare au fost treptat înlocuite cu cele virtuale/artificiale, create cu ajutorul luminii arhitecturale. Aceasta poate transforma cel mai plictisitor loc într-unul luxos fără a fi nevoie de investiții majore pentru deplasarea invitaților.

Servicii

Echipament de Fum

Uzul echipamentelor de fum a devenit o tradiție, întrucît conferă un iz somptuos și fantastic oricărei săli de dans. Momentul în care acestea sunt pornite este unul care îi ține cu sufletul la gură pe toți cei prezenți. În combinație cu lumini laser, devine, de departe, cea mai ireală scenă din cadrul întregului eveniment, perfectă pentru debutul sau dansul mirilor. Sau, de ce nu? – ambele.

Recuzita Tematica

Recuzita tematică poate fi folosită pentru a organiza o nuntă tematică fără cusur. Mai mult, poate face posibilă realizarea nunții într-un cadru în care nu ar putea fi susținută fără a cheltui sume imense de bani. Într-un fel, le permite mirilor să călătorească stând pe loc, ceea ce e un plus enorm atunci când cuplul nu dispune de prea multe resurse financiare.

Masina de baloane

Mașina de baloane este un supliment potrivit unei nunți, în special atunci când sunt prezenți copii, deși e deseori folosită și în absența lor, în combinație cu echipamente de fum. Împreună creează o atmosferă ludică ce îmbie la . Desigur, acestea pot fi folosite și cu lumini ambientale, perfecte pentru a crea o ambianță caldă și plăcută.

Parteneri