Lumini laser, ambientale și arhitecturale

Publicat de: 0 Comentarii Postat pe

Evoluția tehnologia ne-a prins bine cu siguranță și a schimbat puțin chiar și modul în care ne organizăm nunțile. Astăzi dispunem de o gamă variată de lumini, care mai de care mai stilate, ce pot da o alură minunată oricărei săli de nunți.

Cele mai folosite la această dată sunt luminile laser, ambientale și arhitecturale. Cele laser sunt produse de un proiector și se folosesc de obicei în condiții de luminozitate minimă. De exemplu, atunci când luminile se sting pentru un anume dans.

În combinație cu fumul greu, luminile laser pot crea o atmosferă aproape ireală. De menționat e faptul că proiectorul laser de obicei scaldă o sală (sau cel puțin o parte din aceasta) într-o multitudine de culori, dar acest aspect depinde de tipul proiectorului și preferințele mirilor.

Luminile ambientale și arhitecturale, în comparație cu cele laser, sunt de o singură culoare sau mai multe nuanțe ale aceleiași culori. Sunt folosite pentru a ”acoperi” pereții în cele mai multe cazuri.

Printre cele mai utilizate sunt cele violet, albastre și roșii. Alte culori nu sunt considerate ambientale pentru simplul fapt că nu sunt elegante. Roșul, violetul și albastrul sunt culori elegante care merg în orice cadru.

Luminile arhitecturale și ambientale nu se folosesc în combinații de culori pentru că li s-ar pierde orice urmă de farmec. Este adevărat că unele sunt setate să se schimbe odată la o anumită perioadă de timp, dar culoarea următoare va fi întotdeauna complementară celei precedente.

Acestui fapt trebuie să-i mulțumim pentru că transformă un loc al cărui design estetic ar putea lăsa de dorit. Din păcate, nu toate sălile de nunți dispun de aparatura necesară pentru a le oferi mirilor o noapte de poveste, așadar trebuie procurată de la companii avizate care furnizează astfel de proiectoare.

Înainte de a vă decide, asigurați-vă că ceea ce veți folosi este exact ceea ce doriți și că nu veți regreta mai apoi. Există aparatură superioară și inferioară din punct de vedere calitativ, așadar trebuie să fiți atenți la companiile cu care sunteți pe cale să colaborați.

Scrie un comentariu